Wat doen wij

Wij doen wat u wenst. Uw keuken is onze uitdaging. Behalve dat uw keuken een lust voor het oog moet zijn moet deze ook functioneel en gezellig zijn. Elke ruimte vereist een andere aanpak. Vorm, functionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wat kunnen wij

Bijna alles. Compromisloze kwaliteit is onze filosofie. Dit betekend dat er door ons een zeer strenge selectie is gemaakt uit een aantal hoogwaardige Duitse en Nederlandse keukenmerken waarmee wij keukens kunnen leveren in een “Modern art style“ , een “Classic art style” of een “Design art style “.

Naast het leveren van keukens van gerenommeerde keuken fabrikanten kunnen wij uw keuken ook speciaal voor u maken.

"Elk model kunnen wij vervaardigen uit honderden houtsoorten,
MDF of ander plaatmateriaal."

In plaats van spaanderplaat wordt er dan water en kookvast verlijmd multiplex gebruikt voor het maken van de rompen. Voor speciale keukens kunt u dus ook bij ons terecht. Ook als u de stijl van de keuken in het meubilair van de woonkamer wil doorvoeren behoord dit tot de mogelijkheden.

Buiten het leveren van keukens houden wij ons bezig met het produceren van allerhanden meubilair. Hierbij kunt u denken aan boekenkasten, haard omtimmeringen, tafels, radiator omtimmeringen en garderobe kasten. Ook maken wij voor elke slaapkamer een passende schuif / draaideurkast en zelf een dressing behoord tot de mogelijkheden.   

Overige werkzaamheden

Wat verstaan wij onder montage?
Monteren van een keuken houdt voor ons in dat wij uw oude keuken kunnen slopen, leidingen aanpassen aan de nieuwe situatie, meterkast aanpassen of vervangen, stukadoren, monteren van meubelen en apparatuur, apparatuur aansluiten en ook verzorgen wij tegelwerk. Kortom, ook kleine verbouwingen kunnen wij realiseren. Mocht u zelf willen monteren dan kan dit natuurlijk ook

Renovatie
Renovatie van uw huidige keuken behoord ook bij ons tot de mogelijkheden. Een nieuw front aanbrengen in uw keuken, blad vervangen of apparatuur aanpassen. Dit kan allemaal door ons gerealiseerd worden Samen met u bespreken we uw wensen en maken eerst een schatting van kosten van de renovatie van uw keuken. Dit om te kijken of de kosten van de renovatie in verhouding staan t.o.v. de leeftijd van uw keuken.

Slaapkamer schuifdraaideur kasten
Ribbonwood keukens en interieur is ook specialist op het gebied van slaapkamer kasten. Via een streng geselecteerd dealernetwerk worden de fabriekskasten op maat geleverd. Verder kunnen wij elke gewenste uitvoering speciaal voor u maken.