Onze werkwijze

Ribbonwood Keukens adviseert bij u thuis. Dat is volgens ons de enige plaats waar een goed advies gegeven kan worden. Rekening houdend met uw interieur, lichtval, ect. ect. werken wij samen met u naar het meest ideale ontwerp toe. 

In een eerste gesprek meten wij uw keuken op, nemen met u uw wensen door en gaan naar huis om voor u een ontwerp te maken. Dit kan resulteren in 3 of 4 handmatige schetsen. 

In een tweede gesprek wordt samen met u het beste ontwerp gekozen, wordt er een keuze’s gemaakt uit één van onze keukendeuren, indien nodig een keuze voor een greep. De apparatuur die in uw behoeften voorziet wordt uitgezocht en ook wordt er een keuze gemaakt welk blad het beste bij u past. 

Vervolgens gaan wij naar huis en maken voor u een passend voorstel, waarbij een handmatige perspectief tekening wordt toegevoegd en waarin de door u uitgezochte materialen per onderdeel worden beschreven. In een derde gesprek wordt e.e.a. met u doorgenomen en kunt u na dit gesprek vrijblijvend beslissen of u de levering van uw keuken aan ons bedrijf toevertrouwd. 

De voordelen voor u als klant

U hoeft niet talloze showrooms langs waar u door opdringerige verkopers bedolven wordt onder de kortingen en uiteindelijk nog de hoofdprijs moet betalen. Wij komen met de showroom naar u toe. Onze adviseurs hebben een ruime keus in keukenfronten bij zich. Verder hebben wij graniet-, composiet- en kunststofmonsters als bladmateriaal bij ons.


"Doordat wij rechtstreeks zaken doen met fabrikanten
en er geen importeurs tussen zitten kunnen wij absolute
top producten voor een betaalbare prijs leveren."


U heeft binnen ons bedrijf 1 aanspreekpunt. Deze zal alle contacten met u onderhouden van begin tot het einde.


U kunt bij ons alle in Nederland gangbare apparatuurmerken bestellen.